Als klant van Wind voor "A" energie kunt u op beide oren slapen: u bent zeker van een duurzame keuze, zowel ecologisch, economisch als sociaal. We investeren immers niet enkel in duurzame, lokale energie, maar ook in de lokale economie en de maatschappij waarin we dagelijks leven.

Oorsprong van onze energie

Onze groene energie is lokale energie, afkomstig van projecten uit onze regio.

De elektriciteit die u koopt via Wind voor "A" is groene energie uit Vlaamse projecten. De groene opwekkers van energie zijn de windmolenparken die je her en der ziet staan op de rechteroever van de Antwerpse haven. 

Duurzaam voor Coöperanten

U investeert als coöperant in duurzame, lokale energie. Nu kan u deze energie ook aankopen.

Als coöperant heeft u geïnvesteerd in de opwekking van duurzame energie. Door te kiezen voor Wind voor "A" vergroot u uw opbrengst. Niet alleen vermijdt u op die manier vervuilende productie, u geniet ook nog eens van voordelige tarieven, die speciaal voor u als coöperant werden bedongen.

Wind voor "A" is sociaal

Duurzaamheid gaat voor ons verder dan ‘het groene’. We investeren in een duurzame samenleving.

Wij ondersteunen de groei van onze samenleving naar een duurzame samenleving, in al haar aspecten. Een duurzame samenleving geeft kansen aan alle mensen. Iedere klant van Wind voor "A" energie krijgt op zijn afrekening 1 euro / MWh aangerekend voor het goede doel. Als klant kan u er ook zelf voor kiezen een hoger bedrag af te staan. Wind voor "A" stort alle bijdragen integraal door.