Wind voor “A” wil burgers betrekken bij de transitie naar hernieuwbare energie. Deze coöperatie geeft elke burger de mogelijkheid om projecten met betrekking tot windenergie te ondersteunen en mogelijk te maken, om ecologische doelstellingen en een meer duurzame samenleving te bereiken.

Iedereen kan aandelen kopen van de coöperatie Wind voor “A”.

Wind voor “A” biedt zijn coöperanten de mogelijkheid  om te genieten van 100% groene elektriciteit. Omdat Wind voor “A” geen energieleverancier is, en dus geen elektriciteit kan aanbieden aan particulieren, heeft ze daarvoor een samenwerking aangegaan met Aspiravi Energy NV.

Coöperanten

Onze hernieuwbare energie is van Antwerpse oorsprong. Via Wind voor “A” krijgt u dus ook de mogelijkheid om te genieten van 100% lokale energie. Zo ondersteunt u het milieu alsook de plaatselijke economie en tewerkstelling. U dient als coöperant evenwel over minstens 4 aandelen te beschikken en meerderjarig te zijn om van de voordeligste tarieven te kunnen genieten. In geval van wanbetaling nadat uw energiecontract is stopgezet, kan Wind voor "A" de uitkering van uw dividend en/of scheidingsaandeel van uw aandelen van eerder vermelde coöperaties aanwenden om de openstaande facturen aan te zuiveren.

Bekijk tarieven